Skolepenge

Prisen for et efterskoleophold afhænger af forskellige faktorer, her kan I regne ud, hvad det koster for netop jeres familie at sende et barn på efterskole.

KLIK HER for at få et overblik over hvad I ca. skal betale i skolepenge, via Efterskoleforeningens beregningsmodul.

Tilmeldingsgebyr

Første betaling er et tilmeldingsgebyr på kr. 1.500,-  som dækker det administrative arbejde med optagelse og indskrivning af eleven, da beløbet samtidig er jeres sikkerhed for at I har reserveret pladsen, vil beløbet ikke blive tilbagebetalt, hvis I af en eller anden grund ikke alligevel ønsker pladsen, tilmeldingsgebyret er ud over skolepengene.

Afbrydelsesgebyr

Ved afbrydelse af efterskoleopholdet i utide koster det kr. 3.000,- i afbrydelsesgebyr, beløbet skal dække det slip der er i skolepengebetalingen, indtil vi får en ny elev ind på den ledige plads.

I situationer hvor en elev på skolens foranledning bliver sendt hjem, for bevidst overtrædelse af skolens grundlæggende regelsæt, vil der ligeledes blive opkrævet afbrydelsesgebyr på kr. 3000,-.

Diverse

Når I har betalt de aftalte skolepenge, kan I til gengæld regne med at der ikke umiddelbart er flere udgifter knyttet til efterskoleopholdet på Kildevæld, da alle udgifter til materialer, rejser osv. er inkluderet i skolepengene.

Selvfølgelig skal I sørge for at betale udgifterne til ud- og hjemrejser, samt lommepenge til jeres søn/datter, men her er det måske en mulighed at gøre den kommende elev medansvarlig for at spare op til sine lommepenge, ved f.eks. at få et eftermiddagsjob el. lign.

Som en del af skolepengene får alle elever udleveret en lækker skoledragt, så alle elever har en ens sportsdragt ved stævner o.lign.

Ud over ovennævnte vil der hvert år være en mulighed for at købe fodboldsæt, skitøj o.lign., dette er imidlertid et frivilligt tilbud.

Her du spørgsmål omkring økonomien er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefonen.

EFTERSKOLERNES DAG

EK 2017-18