EFTERSKOLERNES DAG 2017

Søndag den 24. september 2017

Kl. 13:00-17:00

 

Velkommen til Efterskolen Kildevæld - her er alle VIP's

Når du og din familie skal ud og kigge på efterskoler, så tror vi at I har brug for at kunne tale med nogen om alle dine efterskolespørgsmål, mere end en masse aktiviteter.

Derfor vil du opleve at vi på Kildevæld, ikke har hverken hoppepuder eller posteløb, til gengæld vil du opleve en levende skole med liv og stemning.

Først og fremmest vil du møde nogle af vore dejlige elever, som vil vise dig rundt på skolen. Eleverne har i øvrigt selv fået lov til at beslutte, om de vil være på skolen på dagen. Som forstander vil jeg være klar til, sammen en række af skolens dygtige medarbejdere, til at svare på alle jeres spørgsmål, så vi i ro og mag kan snakke alle sider af efterskolelivet igennem.

På dagen kan du også blive skrevet op til en plads på et af de kommende års elevhold, samt lave en ny samtale på et senere tidspunkt.

På dagen er vi vært for et lækkert kagebord med kaffe/the. Vi tænder også op på vores udendørs bålplads med mulighed for at lave en pandekage m.m.

Vi vil gøre alt for at du må opleve at være VIP (meget betydningsfuld person), som tager hjem med et oplyst grundlag for at tage det vigtige efterskolevalg.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer på Efterskolen Kildevæld

 

De bedste hilsner fra

Poul Jørgensen
Forstander

 

PS! Du kan altid ringe til os på 75524777 og aftale en tid omkring besøg og rundvisning, når det passer jer.