Familiegrupper

Familiegrupperne er et konkret udtryk for en af skolens overordnede værdier nemlig tryghed, som er helt basal for os alle sammen for, at komme til at lykkes og trives i en sammenhæng.

Fra den allerførste dag på skolen, er du tilknyttet en familiegruppe som består af 6-7 elever og en lærer. Det betyder at du i første omgang har et mindre fællesskab, i det store fællesskab, hvilket gør det meget mere overskueligt, at komme igang med relationerne på skolen.

Familiegruppen vil være din "nærmeste familie" hele skoleåret igennem, konkret vil du sidde sammen med familiegruppen til morgenmad og frokost i starten af skoleåret. Du vil også komme på besøg hjemme hos din familiegruppelærer, nogle gange i løbet af skoleåret, med lækker mad og hjemlig hygge.

Familiegruperne er sammensat på tværs af klasser og køn og er de samme hele skoleåret igennem.

Familiegruppelæreren er din personlige mentor gennem helle dit efterskoleophold

EFTERSKOLERNES DAG

EK 2017-18