Fysiske rammer

UNDERVISNING

Skolen har moderne undervisningslokaler med alt det nødvendige AV-udstyr, der er trådløst netværk på hele skolen, som eleverne kan tilgå via laptop eller tablet overalt på skolen område.

Undervisningen foregår i lyse og velfungerende klasselokaler med god plads, de fleste lokaler har adgang til det fri, der er desuden adgang til mindre gruppelokaler, der hvor det er relevant.

SPORT OG MUSIK

I forbindelse med musikundervisning er der adgang til et fuldt udstyret musiklokale, samt mulighed for at spille fra scenen i skolens foredragssal, der er desuden opstillet klaverer i en række lokaler rundt om på skolen. Elever må gerne medbringe egen guitar mm.

Skolen råder over egen moderne sportshal som er til rådighed for eleverne, under hele deres ophold på efterskolen, i forbindelse med hallen er der adgang fitness område og danselokale.

På skolens udearealer er der etableret beachvolleybane, multibane med lys og et topmodere fodboldanlæg med lys, så det kan bruges det meste af året.

VÆRELSER

Skolen har plads til 114 elever - fordelt på 2-, 3- eller 4-mandsværelser, alle skolens værelser er relativt nyrenoverdede og har en generel høj standard. Værelserne er møblemeret med alt hvad der er brug for, incl. en værdiboks, hvor du kan opbevare dine penge og andre værdier.

FÆLLESFACILITETER

Rundt omkring på skolen er der rig mulighed for fællesskab og hygge, med minibiograf, billard, bordtennis osv.

Vi går op i at have det pænt på skolen, rent og pænt og vedligeholdt.

EK 2017-18

DECEMBERSTÆVNE '17