LEJRE & EVENTS

I løbet af et skoleår er vi som skole arrangør/vært for en masse spændende arrangementer, primært målrettet teenagere, nedenfor kan du se en kort beskrivelse af nogen af dem, du kan løbende følge med på forsiden og på Facebook, hvor du kan se hvad der er af aktuelt kommende arrangementer.

Landslejren

Landslejren er en spændende sommerferieaktivitet som afholdes i uge 27, for dig som er ml. 13-18 år og som minimum skal i 8. klasse efter sommerferien, det år hvor du deltager på lejren.

Lejren afvikles på skolen enten i telt eller på sovesal, der er fuld forplejning og en masse top engagerede medarbejdere som er parat til at give dig den fedeste uge.

Lejren er først og fremmest en kristen lejr, med lovsang, spændende taler og en masse muligheder for at blive udfordret i forhold til din tro.

Landslejr er også en masse skæg, suverænt fællesskab, fede oplevelser, underholdning og kæmpe burgerbar, lyder det som noget for dig kan du læse meget mere her

Kildevæld Fodboldcamp

I uge 26 er Efterskolen Kildevæld hvert år vært for en hel uges fodboldcamp, hvor fokus naturligvis primært er på fodbold, men det er også en uge med en masse hygge og godt fællesskab.

Kildevæld Fodboldcamp er for dig som skal i 7.-8.-9. eller 10. klasse efter sommerferien, det er for både drenge og piger og du vil blive indkvarteret på skolens lækre værelser, med fuld forplejning.

Alle deltagere på Fodboldcamp får udleveret et lækkert fodboldsæt og en fodbold læs mere om KFC HER

Camp Solution

Når det bliver allermest mørkt uden for midt i november, er der hvert år en spændende mulighed for at komme på Camp Solution, som er en hel weekend hvor du bliver indkvarteret i skolens store sportshal og så er der ellers dømt hygge og skæg.

Camp Solution er for dig som er ml. 13-18 år og er klar til en weekend sammen med ca 150 andre teenagere, du kan læse mere her

Believe XL

Ideen med BelieveXL er at lave en kæmpe fest for teenagere, helt uden alkohol og stoffer, men med max gas på på underholdning og musik. Believe XL løber i februar 2017 af staben for tredie gang, de forgående år har festen tiltrukket over 400 deltagere.

Der er gratis entre til Believ XL.

Kildevæld Musical

En af årets helt store oplevelser på Kildevæld er den årlieg musical, som er en fuldscala opsætning i skolens hal. Musicalen er et fællesprojekt hvor alle elever deltager i det som hvert år er en rigtig flot opsætning, som typisk bliver set af mere end 1000 tilskuere.

Der er gratis entre til forestillingerne, som typisk spiller i slutningen af januar.

EK 2016-17

LANDSLEJREN