Oplevelser

Livet består af flest herdage, derfor er vi som skole bevidste om at de enkelte efterskoledage skal være en oplevelse i sig selv og faktisk giver eleverne udtryk for, at det de ser tilbage på er hverdagene og ikke nødvendigvis de store high lights i løbet af skoleåret.

Der vil dog være en masse oplevelser som vil blive husket når et skoleår er gået, her kan nævnes sportsstævner, lejre, særlige skoledag, fester, møder, bålhygge, sidste skoledag osv., en af de store oplevelser i løbet af året er kildevælds årlige musicalopsætning.

Kildevæld Musical

Hvert år opsætter vi en stor musicalforestilling med musik, dans, skuespil og sceneopsætning i topklasse.

Fra skoleårets start vil musik,danse og drama valgfagene spille op til forestillingen, som typisk opsættes i januar måned og spilles for et stort publikum, fra lokalområdet, andre skoler og ikke mindst for familie og venner

Alle er en del af forestillingen, enten ved at være synlige på scenen som sanger, musiker, skuespiler eller danser, mens mange en involveret i alt det praktiske, som gør forestillingen til den oplevelse den er, lys, lyd, scene, kostumer, sminke osv.

Stykket skrives og instrueres af skolens lærere og elever i fællesskab og vil typisk være i en positiv og optimistisk tone, med et tema som er tidsaktuelt og i øvrigt spiller op til skolens overordnede værdier.

For at blive musiker, sanger eller skuespiller skal man udvælges til de forskellige roller, samtidig er det helt grundlæggende at alle oplever at være en vigtig part i processen, med at lave et flot forestilling.

Sammenfattet kan man sige at produkt i høj kvalitet og en rigtig god proces er sideordnede værdier i den samlede proces.

Forestillingen vises en række gange i løbet af en intens uge hvor bestræbelserne skal gå op i højere enhed, forestillingen bliver hver år spillet for mere end 1000 mennesker.

EFTERSKOLERNES DAG

EK 2017-18