REJSER

"At rejse er at leve", et kendt udsagn af H. C. Andersen, et udsagn som vi også kan begejstres af på Efterskolen Kildevæld.

I løbet af et skoleår kommer alle elever på mindst to ugers rejse til udlandet. I starten af skoleåret tager vi på en tur hvor fokus er fællesskab og det at lære hinanden godt at kende. Rejsen vil typisk gå til Paris, Schweitz eller Tjekkiet. Rejsen ligger typisk i starten af september og vi forsøger at finde et sted hvor vi kan få en lille rest sol og varme.

I uge 10 rejser vi hvert år på skitur. Turen går normalt til Hafjell i Norge, hvor vi lejer lækre skihytter lige ud til pisterne. Hafjell er et stort men overskueligt område, med gode udfordringer til både nybegyndere og øvede skiløbere. Den årlige skitur er et af årets højdepunkter og alle får den støtte og instruktion, som er nødvendig for at lære at stå på ski. Web: www.hafjell.no

Ud over de to nævnte rejser, så  kommer alle 10. klasser på en 4 dags tur til Berlin, med mulighed for at opleve tysk sprog og kultur. Turen er en del af skolens holdning til tysk/ fransk i 10. klasse, hvor tysk/fransk som andet fremmedsprog er obligatorisk.

EK 2016-17

LANDSLEJREN