MUSIK & PERFORMANCE

Valgfag

Skolen udbyder valgfag i to hovedgrupper nemlig sport og musik, samt enkelte tværgående valgfag.

På Kildevæld behøver du ikke at begrænse dig til at vælge en bestemt linie, men kan kombinere dine valgfag, på tværs af linierne, så du feks. kan spille fodbold to gange om ugen og samtidig vælge rytmisk samspil.

Fra det kommende skoleår vil vi sætte yderligere fokus på musik, lovsang på skolen og har en ambition om at blive førstevalg for elever som seriøst vil dygtiggøre sig og udvikle sit talent inden for de nævnte områder.

I skoleåret 2017- 2018 forventer vi at udbyde følgende musiske valgfag

• Rytmisk samspil

For dig som spiller et instrument og gerne vil spille musik sammen med andre. Du vil blive udfordret og blive dygtige på dit instrument og til at spille sammen med andre, du vil opleve nogle super dygtige undervisere som kan deres kram.

• Band og kor

På Kildevæld er der rig mulighed for at spille i forskellige bands, både improviserede men også i band, hvor en musiklærer er med til at gøre jer endnu bedre, så vidt mulig prøver at komme ud og spille for andre.

• Instrumentundervisning og musikteori

Der vil være mulighed for at få instrumentundervisning på små hold, samt hvis der er interesse for at lave musikteori på hold for elever, som vil mere med deres musik end bare spille, men som vil spadestikket dybere for at forstå musikkens væsen. Der er også mulighed for at modtage individuel musikundervisning i klaver, guitar og solosang.

• Musicalband

I januar opsætter vi en stor musikalforestilling, som bla. indeholder en masse musik, derfor vil man fra skoleårets start kunne ønske, at være med til at spille i dette band og dermed sikre sig muligheden for, at spille for rigtig mange mennesker, som kommer og ser forstillingen.

• Lovsangsband

Til alle samlinger og møder er det elever som spiller og synger, så der er rig mulighed for at blive dygtiggjort, som musiker og sanger, ved at være en del af et af skolens lovsangsbands.

• Dans & performance
  • Dans er rigtig populært på Kildevæld, både for piger og drenge. Dans i vores sammnenhæng er streetdance, breakdance, hip hop osv. Vi har nogle rigtig dygtige undervisere, som har stor erfaring med at gøre dans levende og spændende for deltagerne. Så er man vild med at danse er der virkelig gode muligheder, for at dyrke dit talent på skolen.

• Drama og sceneoptræden

Som handler om at lære at spille en rolle alene og sammen med andre, at bevæge sig på en scene og i det hele taget at iklæde sig en rolle, som "kommer ud over scenekanten"

På alle de musiske områder har skolen meget dygtige og velkvalificerede undervisere, som på hvert deres felt, har høj faglig standard.

I forhold til musiklivet på skolen, har vi en konsekvent holdning om at købe instrumenter og udstyr af god kvalitet, fordi vi tror på at det signalerer seriøsitet og er stærkt motiverende for dygtige musikelever, at opleve at dette område bliver højt prioriteret.

Generelt har vi rige traditioner omkring dans, musik og teater.

EFTERSKOLERNES DAG

EK 2017-18