Believe XL 2019

SÆT KRYDS I KALENDEREN!

LØRDAG 23. FEBRUAR

inviterer Euroclass og Efterskolen Kildevæld til en eventdag ud over det sædvanlige!!

PROGRAMMET er ikke færdig endnu – MEN hold øje med os;-)

TWELVE 24

I år er det en kæmpe glæde igen at kunne præsentere et af de helt store bands på verdenscenen. De er mega populære i udlandet og turnerer kloden rundt, og navnet er: Twelve24 (UK). Se mere her: http://www.twelve24.co.uk/

Bandet der er aktuel med en turne sammen med Storbritanniens X-FAKTOR vinder fra 2014, Ben Haenow, holder til i Manchester, England, men de 3 bandmedlemmer er opvokset i forskellige lande. De fortæller hver deres tre unikke livshistorier. Deres store håb er, at alle unge, der hører deres musik også hører budskabet bag musikken!

Twelve24 blev dannet i 2008, hvor de hver især oplevede at få en uslukkelig passion og drivkraft for at gøre en forskel i verden gennem deres musik. For bandet handler det om så meget mere end koncerter, turnéer og musik. Det handler om at give unge håb og en fremtid med et nyt og godt liv.

Natalia Ivanova

– The Parkour Queen

Arrangørerne kan med stolthed også løfte sløret for, at der bliver opført det vildeste parkour-show, da Natalia Ivanova og team for første gang går på scenen til Believe XL! Natalia er bl.a. kendt fra TV-programmerne “DANMARKS MODIGSTE” og “NINJA WARRIOR” – KLIK HER for at se hvad du kan forvente!

FRI ENTRÉ

Dette bliver en aften du ikke ønsker at gå glip af, og det helt vanvittige er, at der er fri entré! Så tag danseskoene på, penge med til snackbaren, en masse venner med og gør dig klar til at give den gas på BELIEVE XL 2018. Arrangementet er målrettet aldersgruppen fra 7. klasse til ca. 25 år og er fuldstændig alkoholfrit!