“Livet på Efterskolen Kildevæld kan ikke beskrives, det skal opleves.”

Efterskolernes dag er en helt unik mulighed for at få et indblik i dit måske kommende hjem. Det allerbedste billede af skolen får du gennem vore skønne elever, så de vil vise dig og din familie rundt og er klar til, at svare på alt hvad I måtte have af spørgsmål.

Efter en tur rundt på vores dejlige skole, vil der være medarbejdere klar til at tage en snak med dig og din familie. Her vil I have mulighed for at få svar på alle de formelle spørgsmål omkring værdier, pris, faglighed osv.Det vil selvfølgelig være muligt at tilmelde sig og reservere en plads til et af de kommende skoleår.

Da vi ved at mange af jer skal nå at besøge flere forskellige skoler, så har vi ikke lavet en masse program, som man skal føle sig forpligtet til at være en del af. Det skal være en hyggelig og god oplevelse at besøge os, så vi sørger for nogle lækre kager, kaffe, the, sodavand osv.

Vi glæder os til at se dig og din familie! Små søskende og bedsteforældre er selvfølgelig også hjertelig velkomne!

En helt speciel 10. klasse

Fra skoleåret 2019/2020 tilbyder Efterskolen Kildevæld en helt ny 10. klasse, der i langt højere grad lader dig, som elev, arbejde med netop dine interessefelter – alt imens du stadig får en 10. klasses eksamen i hovedfagene dansk, engelsk og matematik.

To dage om ugen vil du som elev skulle vælge mellem en række interessefag. Hvert interessefag vil du have i tre lektioner om ugen. Du skal altså vælge i alt seks lektioner ugentligt, som du har lyst til at arbejde med. Derudover vil du stadig kunne vælge mellem vores linjefag og valgfag om eftermiddagen på lige fod med eleverne fra 8. og 9. klasse.

Interessefagene spænder bredt inden for sport, musik, tysk, fysik, medie & teknik, kreativitet & design.

Et væld af valgfag

Når skoletiden er ovre, har du på Efterskolen Kildevæld mulighed for at vælge mellem et væld af valgfag. Vi tilbyder valgfag, der spreder sig over næsten alle interessefelter. Nogle valgfag har du kun mulighed for at vælge en gang om ugen, andre flere gange om ugen.

Ønsker du eksempelvis at spille drengefodbold kan du vælge træning to gange om ugen. Herudover vil du skulle spille kampe mod andre hold og efterskoler. Er du en del af band undervisningen, vil du komme til at spille til forskellige arrangementer, og deltager du i lovsangsundervisningen vil du kunne spille til flere af vores møder.

Med andre ord, kan du spække din uge med lige netop det du interesserer dig aller mest for.

Her finder du os

Efterskolen Kildevæld ligger tæt på byen, men stadig tæt på naturen.

Du finder os på Tøndervej 75, 6000 Kolding.

Skulle du have spørgsmål til Efterskolernes Dag, et ophold på vores skole eller noget helt andet er du mere end velkommen til at ringe til kontoret på 7552 4777 eller sende en mail på post@efterskolen-kildevaeld.dk.

Vi glæder os til at se Jer!