“Livet på Efterskolen Kildevæld kan ikke beskrives, det skal opleves.”

Ligesom de fleste andre efterskoler i landet, deltager vi i Efterskolernes aften og slår derfor dørene op på vid gab. Fra klokken 18 til 21 kan du komme forbi og opleve skolen by night.

Oplev vores elever, lærere, elever og ikke mindst køkkenets lækre kreationer. Alt sammen på en og samme aften.

Vi har ikke forberedt et vildt program med mange punkter. Til gengæld har vores køkken forberedt rigtig lækre kager, varm kaffe og saftevand. Vores medarbejdere sidder klar til at snakke med dig om muligheden for et år på efterskole, og eleverne giver dig en VIP tour gennem alle faciliteterne.

Vi glæder os til at se dig!

Her finder du os

Efterskolen Kildevæld ligger tæt på byen, men stadig tæt på naturen.

Du finder os på Tøndervej 75, 6000 Kolding.

Skulle du have spørgsmål til Efterskolernes Dag, et ophold på vores skole eller noget helt andet er du mere end velkommen til at ringe til kontoret på 7552 4777 eller sende en mail på post@efterskolen-kildevaeld.dk.

Vi glæder os til at se Jer!