Kom og oplev årets vildeste nytårsshow

På Efterskolen Kildevæld

Efterskolen Kildevæld har i mange år fremført fantastiske opsætninger af forskellige musicals i starten af året. I år har vi valgt at gøre tingene på en lidt anden måde.
Må vi præsentere: Nytårsshowet. Fremfor én lang forestilling, har vi i år ladt vores elever arbejde med emnerne “Ensomhed” og “Fællesskab” siden skoleårets start. Det er endt ud med en masse kreative indslag, der tilsammen er et festfyrværkeri af forestillinger.

Vi har brugt opstartsdage, rejser, undervisning og temadage til at fortolke emnerne og til udtrykke det bl.a. gennem musik, digte, drama, kreative udtryk, dans og praktisk ”reach-out”-arbejde, hvor vi gør noget godt for andre.

I januar måned vil vores 100 skønne elever arbejde i en uge med deres ideer og inspiration og skabe et spændende show, som vi glæder os at vise jer!

Forstillinger

1. Onsdag den 23. januar 2019 kl. 19:30 – premiere
  2. Torsdag den 24. januar 2019 kl. 10:00
  3. Torsdag den 24. januar 2019 kl. 19:30
  4. Fredag den 25. januar 2019 kl. 10:00

• Efterskolen Kildevælds hal
  • Tøndervej 77
  • DK – 6000 Kolding

FRI ENTRÉ

Har du lyst til at se vores Nytårsshow, kigger du blot forbi til en af de offentlige forestillinger. Det koster ikke noget at komme ind, og vi er vært ved en lille snack efter showet.

Parkering

Kommer du i bil er der god mulighed for parkering. Der er både parkeringspladser lige udenfor døren, ved efterskolens hovedindgang eller bag Kongreshallen. Kom dog gerne i god tid, så du er sikker på at kunne få plads og komme ind til showet og opleve elevernes flotte kunstværker inden forestillingen.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi kan fanges på telefonnummer 7552 4777 eller post@efterskolen-kildevaeld.dk. Du kan også stille os spørgsmål på vores Facebook side.