Landslejren 2019

Glæd dig til en uge med nye og gamle venner, lovsang og udfordrende taler, vanvittige aktiviteter og underholdning i særklasse. Vi garanterer for hyggelig teltstemning, masser af burgere i burgerbaren og gode muligheder for at lære mennesker og Jesus bedre at kende. Og vi vil gerne have dig med!

 

Tilmelding – i løbet af foråret 2019

KFC 2019

– Kildevæld Fodbold Camp

Fra lørdag den 29. juni til fredag den 5. juli 2019 er Efterskolen Kildevæld vært for en hel uges fodboldcamp, hvor fokuset er på fodbold, men det er også en uge med en masse hygge og godt fællesskab.

Så er du pige- eller drengespiller som gerne vil blive en bedre fodboldspiller og har lyst til at knytte en masse nye venskaber, så er KFC en mulighed for en rigtig fed ferieuge.

Tween Camp 2018

Tween Camp er for dig som er mellem 10-13 år eller går i 4., 5. eller 6. klasse.
Du får Sjov og ballade, nye venskaber, underholdning, oplevelser med Jesus, fede aktiviteter og lækker mad. TAK FOR 2018 – vi ses i 2019!!

Believe XL

Believe XL er en kæmpe fest, helt uden alkohol og stoffer, men med max gas på underholdning og musik. Believe XL er i februar 2019 og afholdes for 3. gang.
De foregående år har festen tiltrukket mere end 400 deltagere.

Vi vil elske at have dig med også!

 

Teaterforestilling

En af årets helt store oplevelser på Kildevæld er den årlige teaterforestilling. Teaterforestillingen er et fællesprojekt hvor alle elever deltager i det som hvert år er en rigtig flot opsætning, som typisk bliver set af mere end 1000 tilskuere.

Ambitionen er at lave en mere helstøbt oplevelse for både eleverne og tilskuerne, hvor vi inddrager musik, dans, skuespil, multimedie m.m.

Der er gratis entre til forestillingerne, som typisk spiller i slutningen af januar.