e-sport

Fra skoleåret 2018/19 har det været en mulighed, at dyrke den hastigt voksende sportsgren E-Sport på Kildevæld.

Som på mange andre områder vil vi gerne gøre tingende ordentligt, derfor har vi indrettet et nyt lækkert lokale med hurtige maskiner, store skærme og lækre stole.

Vores træner Martin er en virkelig kapacitet, som lever fuld tid af at træne E-sport, har selv spillet på seriøst niveau og er bla. tilknyttet Danmarks Idrætsforbund, hvor han har udfærdiget en trænermanual til kommende E-sportstrænere.

Hvis du som elev vælger E-sport som linje og kommer på et hold, vil du have mulighed for dels at udvikle dit og holdets spil sammen med træneren, dels at træne sammen med dit hold ugen igennem.

På skolen kan du spille/træne:

• Counter-Strike
  • Lege of legens
  • Fortnite

Det er vigtig for os at fokusere på at det er en seriøs sport, så for at kunne dyrke E-sport, skal man også deltage i fysisk træning i løbet af ugen.

I skoleåret 2018-19 har skolens spillere klaret sig rigtig flot i flere turneringer og skal bla. deltage i den afsluttende kvalifikation til DM for efterskoler.

Alle som har lyst til at dyrke E-sport er velkommen på skolen, men du skal også vide at der kan være kamp om pladserne på de bedste hold.

Ønsker du at blive elev på Kildevæld?
Send os en uforpligtende ansøgning. Vi vil elske at høre fra dig.

Tøndervej 75, 6000 Kolding

kontor@efterskolen-kildevaeld.dk