Pige- og Drengefodbold

Som fodboldspiller kan du forvente en topseriøs tilgang til spillet og træningen. Vores fodboldtrænere har stor erfaring på klubniveau og/eller som licenstrænere.

Der er meget kultur omkring fodbold på skolen. Fra skoleåret 2018/19 vil træningen foregå på skolens nyanlagte kunstgræsbane. Det betyder optimale træningsforhold hele året rundt.

Du opleve at vi har forventninger er til dig. Vi tror på dit talent og gør hvad vi kan for at du hele tiden bliver motiveret til at blive en bedre fodboldspiller.

 

Drengene træner min. 3 gange om ugen, hvis man er med i førsteholdtruppen, pigerne træner 2 gange om ugen. Det forventes at man ved siden af holdtræningen selv sørger for at holde sig i en god form og gerne laver individuel tekniktræning

Vi vil typisk være tilmeldt kampturneringer, både i DBU og med andre efterskoler. Om vinteren vil der også være mulighed for at deltage i indendørsturneringer.

Kernen i fodbold på Kildevæld, er glæden ved spillet. Det betyder at der som udgangspunkt er plads til alle – uanset niveau, så længe man har et ønske om at blive en bedre fodboldspiller.

Ønsker du at blive elev på Kildevæld?
Send os en uforpligtende ansøgning. Vi vil elske at høre fra dig.

Tøndervej 75, 6000 Kolding

+45 75 52 47 77

kontor@efterskolen-kildevaeld.dk