Lovsang

Faget lovsang indeholder muligheden for at skrive, producere, synge og spille sange rette mod Gud, både på skolen og ude i andre sammenhænge hvor vi kan bringe glæde.

Vi har en stærk lovsangskultur på skolen og som lovsanger vil du have masser af mulighed for at dygtiggøre dig som musiker, sanger og lovsangsleder.

Målet er hvert år at skrive og producere nye lovsange til velsignelse og glæde ude omkring i landet.

Connexion

er aftenmøder som holdes minimum én gang hver anden uge. En aften med Connexion indeholder lovsang, spændende talere og masser af mulighed for fællesskab med hinanden og Gud.

Til Connexion er der fuld knald på lys og lyd, sjove konkurrencer og ikke mindst mulighed for at blive styrket og udviklet i sin tro.

Kirke & Liv

er frivillig deltagelse i Gudstjenester i den lokale kirke, men også at komme ud i andre kirker og synge, danse, lave børnearbejde osv.

Vi vil også året igennem tage til relevante koncerter og konferencer.

Aftenstund

Aftenstund er mindst én gang om ugen en mulighed for at mødes til stille fordybelse, med mulighed for at bede til Gud sammen med andre, stille musik og bare en lille oase midt i det hektiske efterskoleliv.

Gør en forskel

er et fag der handler om at vise næstekærlighed. Det gøres i praksis og kan udmøntes på alle mulige forskellige måder, som vil variere fra år til år.

Det kan for eksempel være igennem:

• Sang, musik og hygge med ældre på lokale plejehjem.
  • Praktisk arbejde for mennesker som er syge, for ældre, handicappede eller mennesker som bare har brug for en ekstra hånd.
  • Deltagelse i landsindsamlinger for feks. Røde Kors, Hjerteforeningen osv.
  • Hjælp til børneaktiviteter i en lokal kirke, forening m.m.
  • Deltagelse i Danmarks Naturfrednings affaldsdag.
  • Hjælp som fodbolddommer i en lokal fodboldklub

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man kan være med til at gøre en forskel.

Målet med Gør en Forskel er som faget kaldes, naturligvis – at gøre en forskel – men bestemt også at give eleverne en oplevelse af glæden ved at gøre noget for andre.

Der vil altid være voksne involveret i projekterne og det vil altid være tale om at man deltager frivilligt.

Ønsker du at blive elev på Kildevæld?
Send os en uforpligtende ansøgning. Vi vil elske at høre fra dig.

Tøndervej 75, 6000 Kolding

kontor@efterskolen-kildevaeld.dk