Musik

er en vigtig del af vores selvforståelse på Kildevæld. Som musiker eller sanger vil du opleve seriøse og dygtige undervisere som brænder for at hjælpe til din udvikling som sanger, musiker eller sangskriver.

Musik på Kildevæld er muligheden for at spille sammen med andre, modtage soloundervisning i sang, klaver, guitar, trommer m.m.

Da der er grænser for hvad vi kan opnå på et efterskoleår, forventes det at man som udgangspunkt har noget fornuftig erfaring med et instrument eller sang.

Det er også muligheden for at skrive, producere og indspille sine egne sange. Vi oplever løbende at tidligere elever uddanner sig professionelt inden for musikkens verden.

Efter interesse skaber vi mulighed for at lave et kor, som feks. kan synge julesange ved vores juleafslutning osv.

Du vil opleve rigtig meget positivt fællesskab i arbejdet med musik. Der vil være rig mulighed for at performe – både på skolen og ude omkring i kirker, klubber, skoler osv.

Teater & Scene

Teater & Scene på Kildevæld udmøntes hvert år i at vi laver en et fælles teaterprojekt, hvor vi får musik, dans og teater til at gå op i en højere enhed.

Teaterprojektet vil tage udgangspunkt i et bestemt tema, som vi vil arbejde med i forskellige sammenhænge året igennem.

Teaterprojektet er super spændende, udfordrende og rigtig godt for fællesskabet og samarbejdet på tværs af skolen.

Dans

er noget som Kildevæld er kendt for. Vi arbejder meget med Hip Hop, Street og andre moderne danseformer. Underviserne er unge og ved hvad der rører sig i tiden. Uanset niveau vil der være mulighed for at dyrke dans, men du vil hvert år opleve at der er andre dygtige dansere, som har valgt Kildevæld bla. for at dyrke dans.

Der vil som udgangspunkt være mulighed for at danse med en underviser to gange om ugen, men derudover er der mulighed for fri afbenyttelse skolens danselokale.

Medie & Teknik

Medie og teknik er i stigende grad nogle områder som binder alt det kunstneriske og kreative sammen. På skolen råder vi over rigtig meget digitalt medieudstyr.

Hvis du ser dig selv som lidt af en tekniknørd, vil du have stor mulighed for at dyrke din interesse bag digitale lyd- og  lysmixere eller producere skarpe optagelser med skolens computere og kameraer.

Vi ønsker at eleverne skal blive hammerdygtige til at betjene disse maskiner.

Teknik vil både være et ugentligt valgfag, men vil i høj grad også være koblet sammen med musik, studie-, billede- og videoproduktion.

Ønsker du at blive elev på Kildevæld?
Send os en uforpligtende ansøgning. Vi vil elske at høre fra dig.

Tøndervej 75, 6000 Kolding

kontor@efterskolen-kildevaeld.dk